Turnkey projecten

Van vraag tot en met eindproduct. MORE Industrial Support BV neemt het hele traject graag uit handen van de opdrachtgever. Alles wat we doen, doen we met passie voor het vak. Of het gaat om revisieprojecten, vernieuwen van processen of het ontwikkelen van een heel nieuwe machine.

Van A tot en met Z

Een project start altijd met de vraag- probleemstelling van de opdrachtgever. De vakmensen van MORE Industrial Support BV gaan op zoek naar de beste oplossing die bij de vraag past. Wij begeleiden u op basis van hun kennis en ervaring vervolgens tijdens het hele traject.
We verkennen de vraag en de gestelde specificaties en vullen deze aan indien nodig. We nemen u mee in het volledige traject van ontwerp, engineering, productie en montage en ontzorgen u op alle fronten.

Projecten

Hieronder staan de meest recente projecten waar MORE Industrial Support mee bezig is, kijk op de overzichtpagina voor alle projecten.

Uitbreiding capaciteit voor poederverwerking

Wij zijn gevraagd om mee te denken over uitbreiding van installatiewerk in een fabriek. Het was zeer belangrijk dat deze uitbreiding geen invloed had op het lopende productieproces en dat er geen productieverlies op zou treden.

24/7

Indien nodig en gewenst, werken wij in ploegendiensten 24/7 aan het project. Alles om uw productieproces zo min mogelijk hinder te laten ondervinden. Meer weten? Neem contact op!