Orbitaal lassen

MORE Industrial Support BV is specialist in orbitaal en rvs TIG-lassen. Wij voeren het laswerk uit bij op locatie zodat het bedrijfsproces zo min mogelijk wordt verstoord. Als een project dat vereist, werken wij 24/7 in ploegendiensten.

Waarom orbitaal lassen?

Orbitaal lassen is een lasproces waarbij pijpverbindingen door middel van een geautomatiseerd TIG-lasproces worden gemaakt. Orbitaal lassen gebeurt in een rechte baan rondom een buis. Orbitaal lassen is zeer geschikt voor leidingen. De kwaliteit van dit lasproces is heel hoog: de inwendige lasnaad is glad. Dat draagt bij aan veiligheid en hygiëne. Vooral voor de voedings- en farmaceutische industrie is dit zeer belangrijk. Orbitaal lassen wordt gebruikt voor lasverbindingen die nauwkeurig zijn en toch snel moeten worden gemaakt. Het levert naast tijdwinst ook continuïteit in de kwaliteit van de gelaste producten aangezien het een gemechaniseerd lasproces is. 

De vakmensen van MORE Industrial Support BV zijn gecertificeerde TIG-lassers. Wij zorgen door middel van orbitaal lassen voor hoogwaardige pijpverbindingen met perfecte doorlassing en een inwendig gladde lasnaad. De kwaliteit van de lassen is zeer hoog en de doorlas is perfect.

Meer weten? Neem contact op!