Leidingwerk

Het uitvoeren van diverse typen leidingwerk voor het transporteren van gas, water, lucht, stoom, grondstoffen en (chemische) vloeistoffen is een van de diensten van MORE Industrial Support BV. Vakmanschap is meesterschap. Wij zijn gespecialiseerd in orbitaal, staal en RVS TIG lassen.

Hoogwaardig orbitaal lassen

Het vervoeren van vloeistoffen moet op een veilige, hygiënische en juiste manier. MORE Industrial Support BV ontwikkelt, produceert en installeert hoogwaardig leidingwerk dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Wij zijn gespecialiseerd in orbitaal rvs TIG-lassen op locatie.

Optimalisatie en nieuw leidingwerk

Wilt u een bestaand proces optimaliseren? MORE Industrial Support BV adviseert en denkt graag mee voor de beste oplossing op basis van de nieuwste technieken en inzichten. Uiteraard ontwikkelen wij ook nieuw leidingwerk voor het uitbreiden van een productieproces. Veiligheid en hygiëne staat altijd voorop.

Montage op locatie

De vakmensen van MORE Industrial Support BV werken efficiënt en snel op uw locatie. Zo ondervindt uw productieproces zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. Meer weten?