Engineering

Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaand proces, het gedeeltelijk vernieuwen van een proces of het opzetten van een geheel nieuw proces; MORE Industrial Support BV denkt mee van begin tot eind. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van procesinstallaties, leidingsystemen, skidbouw, machinebouw en procesverbetering.

Samenwerking met Rhino Engineering BV

MORE Industrial Support BV werkt nauw samen met het vertrouwde ingenieursbureau Rhino Engineering BV. Kennis, praktijk en theorie komen samen. De samenwerking stelt ons in staat om het door u gewenste product te ontwerpen, testen en uiteindelijk te bouwen. Rhino Engineering BV heeft veel affiniteit en ervaring met de voedselverwerkende en producerende industrie. Uw product voldoet aan alle specifieke wensen en dat maakt het uniek.

Onze samenwerking heeft geresulteerd in het ontwerp en de realisatie van een satéstokinsteekmachine, wasinstallaties, borstelwassers, bochtbanden, transportbanden, bloedgoten, bordessen, mobiele kantelaars, snijplatenwagens, tafels, trappen, enzovoort.

Ervaren engineers

The skilled enigineers of MORE Industrial Support all have a lot of knowledge and practical experience. Every project starts with understanding the question. We advise you every step of the way and develop your product from drawing table until the final product. In case of potential problems, we will immediately anticipate and advise on the best solution.

Van tekentafel tot montage

Wij werken de voorstellen uit in mooie ontwerpen met daarbij een duidelijk kostenoverzicht.
Is het voorgestelde ontwerp akkoord, dan gaan we aan de slag met het ontwikkelen van de constructie en met de montage ter plaatse. Alles snel en vakkundig zodat uw productieproces niet onnodig lang stil komt te liggen.

Zoekt u een partij die helemaal met u meedenkt en zorgt voor de beste oplossingen op maat? Neem contact op!